ponedjeljak, 11.02.2008.

Zadnji nastavak mojih snova...& J.P.M.

Ovim postom završavam seriju nastavaka mojih snova o F1 svijetu. Moja zadnja dva snova snova se ne sjećam u potpunosti, sjećam se samo pojedinih dijelova...

U mojem predzadnjem snu sjećam se samo kako se vozila utrka i došlo je do dodira Massinog i Alonsovog bolida. Obojica su izletjeli sa staze, Massa je bio kriv, a Alonso se toliko razljutio da je izašao iz bolida i krenuo prema Massi i počeo ga mlatit u nogu...mislim, ljudi, ovaj san ne može izgledati stvarno, niti nije, jer naš Nano to ne bi nikad napravio...i to mi dobro znamo. yes

Zadnjeg sna se ne sjećam u potpunosti dobro, kako sam rekla sjećam se pojedinih dijelova. Bilo je veličanstveno. U njemu sam sanjala jednu osobu od vas fanova. Na velikom stadionu spremao se doček dvaju velikana...Alonsa i Kimija...i cijelu priredbu smo vodile ja i............Elena.......da da Elena kako vidiš, sanjala sam tebe smijeh
Uglavnom, Fernando se spustio na stadion helikopterom. Svi ljudi, fanovi, koji su bili na tribinama stadiona vrištali su, to je bio odjek od kojeg vam srce brže kuca, a ja sam sve to gledala s tolikim ponosom na sebe samu jer sam ja bila ta koja je imala priliku stajati do Fernanda, gledati ga oči u oči...cerekU jednom dijelu sna, šetala sam stadionom s njim i pitala ga hoćemo li on i ja popiti tequilu...a najveća stvar u cijelom tom dijelu sna je ta da sam ja popodne prije nego što sam otišla spavati taj dan govorila svojoj mami...» Joj mama, daj zamisli da se ja ono jedan dan upoznam s Alonsom i popijem koju tequilu s njim......»
On je meni odgovorio da naravno da ćemo popiti...i tako su se nama u rukama našle čaše s tequilom, sad, hm, ne sjećam se da li je bilo soli i limuna...no dobro, i pred nekoliko tisuća ljudi smo podigli čaše u zrak, kucnuli se i rekli u isto vrijeme: «Salud!!» party
Jedan drugi dio ovog sna kojeg se sjećam je bio kako Elena i ja u ime svih Kimijevih fanova, naših prijatelja koji su tada kao trebali biti na toj priredbi, posebice u Davidovo ime pozdravljamo puno Kimija.
Sljedeći dio, ujedno i zadnji dio ovog sna kojeg se sjećam bio je taj da sam se ja našla u razgovoru s Kimijem. Ja sam njemu nešto rekla na hrvatskom i on je razumio, mislim da je bilo nešto tipa da ga puno puno pozdravljaju moji frendovi, njegovi fanovi koji nažalost nisu danas mogli doći. Pričala sam mu o našim blogovima, kako smo se svi mi fanovi upoznali i proživljavali cijelu sezonu zajedno. Na kraju smo si pružili ruke i rekli nešto jedno drugome, ali se stvarno ne sjećam što. Uglavnom cijeli san je pozitivno završio.

Eto, to bi bilo sve od mojih snova koje sam ja sanjala.....do sada....nadam se da će ih još biti....i nadam ste da ste barem malo u njima uživali i nasmijali se pokojem dijelu...


Ovo je bio samo jedan mali uvod kako bih završila seriju mojih snova.
Sada dolazi ono što je zapravo tema ovog posta...

Vjerujem da se svi jako dobro sjećate ovog čovjeka...

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Dakle...Juan Pablo Montoya...
Prvi puta kada sam ga vidjela, ustvari, prvi put kada sam ga gledala na televiziji kako vozi bolid bilo je kada se pred kraj utrke borio za prvo mjesto s Kimijem Raikkonnenom. Ja sam tada bila kod svoje kume, a muž sestrične moje mame je gledao utrku, on inače to i prati. I sada sam ja jedno vrijeme bacila oko malo na to tada meni "dosađujuće" utrkivanje. Montoya je vodio u utrci, a Kimi ga je lovio. Uglavnom, ja sam njemu rekla da ja navijam za Montoyu, mislim, između njega i Kimija tada u toj utrci, inače ja uvijek dok sam bila mala uvijek sam morala navijati za nekog, recimo igra se nogomet, a ja nemam pojma tko igra, ali ja sam obaveno imala favorita, onako, kako mi dođe, koja strana prevali...smijeh I ja sam tada u tom trenutku navijala za Montoyu, a on je navijao za Kimija za kojeg još i danas navija. I tako sam se ja zezala i nadmetala s njim tko će pobijediti i ako me sjećanje ne vara, mislim da je to bio Montoya....
...tako da mi je taj, sad već bivši vozač F1 ostao uvijek u dobrom sjećanju, a voljela sam ga i dok je vozio F1 kada sam ja počela gledati.
Bilo mi je žao kad je najavio svoj odlasak iz F1 svijeta, bio je dobar vozač, imao je neke svoje kvalitete i sigurno je mogao još puno toga napraviti. A kad se sjetim koji je, bolje rečeno TKO je jedan od razloga njegovog odlaska, kosa mi se digne, bolje da ne spominjem njegovo ime, mislim da svi znamo o kome je riječ. Montoya je, ajmo reći, bio pametan i imao svoj karakter, nije želio da mu njegova karijera ovisi o nekom "talentiranom" Britancu pa je lijepo ostavio F1 cirkus i otišao u jedan malo drugačiji svijet utrka - NASCAR. Sjećam se kako je rekao da nije zadovoljan sam sobom i svojim postignotim rezultatima u F1 te će pokušati napraviti bolje stvari u NASCARU, što i radi i jako mi je drago zbog njega.
Vijest stara već otprilike mjesec dana je da je Juan Pablo Montoya po drugi puta pobijedio na Daytoni 24 Hours thumbup
Sa svojim timom koji još čine Dario Franchitti, Scott Pruett i Memo Rojas odvozio je 695 krugova tijekom dana utrke od kojih je vodio njih 252. Ima on već puno zabilježenih svijetlih trenutaka od kojih je ovaj itekako svijetao...naime, po prvi puta je zabilježeno da je jedan vozač pobijedio u svoja 2 uzastopna Rolex 24 nastupa....što reći...bravo Montoya!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Ovaj 32. godišnji Kolumbijac oženjen je sa Connie s kojom ima dvoje djece, djevojčicu Paulinu (2006.) i njenog godinu dana starijeg brata Sebastiana (2005.). Njih dvoje vode caritas organizaciju "Formula Smiles" posvećenu za pomoć djeci bez sredstava.

"This program consists on visiting children´s hospitals around the world. These visits will allow the Foundation to be closer to children that have different health problems on a funny and different approach.

We give them presents, answer questions and paint their faces with smiles, putting their minds on a different place for a while."


* Melbourne , Australia : Ryal Children Hospital
* Kuala-Lumpur, Malasia: Kuala Lumpur Public Hospital
* Sao Paulo , Brasil: Fundacion Hope. Here they receive children with Cancer problems with their families while treatment.
* Barcelona, Espańa: Hospital Sant Joan de Déu
* Bogotá , Colombia : Hospital Franklin Roosvelt
* Bogotá, Colombia:Cami Usme y Cami Santa Librada

Stvarno za svaku pohvalu...

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!


Evo, još slijedi par slikica iz nama poznatih dana...

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Pozdravljam vas sve....kizza kiss






18:21 | Komentari (51) | Isprintaj | * |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.