utorak, 16.11.2010.

Till it comes

Steal my heart and hold my tongue.
I feel my time, my time has come.
Let me in, unlock the door.
I've never felt this way before.



Photobucket


Bilo je tako blizu...

Dijelio nas je samo korak do sna. Korak do sna kojeg smo sanjali od 2006., slavlje na koje smo se pripremali čitave sezone.
No izmaklo nam je...

Istina, uvijek je teško gubiti jer na kraju volja za pobjedom ne nestaje samo tako, već se umnoži nekoliko puta. Postaje jača i želi se boriti protiv spoznaje da je kraj, da je igra završila i da nema više polja na kojima bi se mogla uzeti prednost.
Zamislimo kulu od pijeska koju gradimo 365 dana na čije smo mjesto da bi ju sagradili čekali godinama i u trenutku kada trebamo postaviti zastavicu na vrh, jedan nalet vjetra sve odnese u nepovrat. Upravo tako. Nije lako gledati kako se raspršuje na sve strane. No, ako smo jedni od onih koji ne odustaju, pokušat ćemo ponovo sagraditi istu kulu, samo još bolju, koja će biti jača i čvršća.


Hold my head inside your hands,
I need someone who understands.
I need someone, someone who hears,
For you, I've waited all these years.



Neki nas možda smatraju gubitnicima, no mi to nikako nismo. Ove sezone nismo uzeli titulu, ali smo zato dobili mnogo toga.
Tijekom rujna prošle godine sanjali smo o novoj ekipi, o ekipi s kojom ćemo započeti novi put, stvarati novu sreću. Dobili smo Ferrari. Zatim smo stvorili smo novu nadu, nadu o pobjedama, slavljima i ponovnom povratku na vrh. Dobili smo Bahrein - veličanstveni uspon i početak nečega velikoga. Željeli smo osjetiti magičnu auru Tifosa. Monza je pocrvenjela. Htjeli smo dosegnuti zvijezde u Singapurskoj noći. One su nam se poklonile. Slijedili smo stazu prema vrhu. Došli smo do njega.
Najviše od svega željeli smo tim. Dobili smo obitelj.

I zaista, ova sezona je bila prekrasna. I prvo hvala Ferrariju što je dao priliku da bude prekrasna, a posebno hvala Fernandu što nam je dao priliku da sanjamo zajedno s njim novi san, da uživamo u svakom trenutku, u svakom krugu i svakoj Velikoj nagradi, u pobjedama, zvuku himne, u svjetlucajućim peharima i kapljicama pobjedničkog šampanjca. Hvala mu što svaki put iznova budi naš ponos boreći se do zadnjeg milimetra i zadnje tisućinke svim svojim snagama, dajući uvijek 200 %.


For you, I'd wait 'til kingdom come.
Until my day, my day is done.
And say you'll come, and set me free,
Just say you'll wait, you'll wait for me.



Vrijeme je da okrenemo novu stranicu i pokušamo ispočetka, od temelja, prema samome vrhu. Vrijeme je da volju za pobjedom koja tinja u našim srcima pretvorimo u želju za novim borbama i nadu o osvajanju novog-istog sna.
Zato ne žalimo za izgubljenim, već se pripremajmo na ono što ćemo ostvariti u budućnosti.
Krećemo u novu borbu, borbu za treći naslov! I uspjet ćemo, itekako!






"This is a sport and sometimes you win, sometimes you lose. Congratulations to Red Bull and Sebastian (Vettel), next year we will try again." [ F. Alonso, Abu Dhabi, 2010 ]

"I’m happy to be at Ferrari – to feel, together with all the men and women who work here the pride of being a part of this family and this extraordinary history. We are a great group and we will show that – especially in this hardest of moments where this bitter taste will be felt inside every one of us. I know that at Maranello everyone will be working hard on the new car to try to be even more competitive at the start of next year. I know that here at Yas Marina the mechanics are again on track preparing for a week of testing. I can’t wait to get back involved on Friday when I’ll return to Abu Dhabi to try out the new Pirelli tyres on Saturday. This is the spirit of our people: they want to react straightaway, to work even harder to chase victory. That has made me fall in love with Ferrari even more today than ever." [ F. Alonso, Ferrari.com / Alonso's blog ]


Nano, hvala na ovoj sezoni punoj smijeha, radosti i nevjerojatnih trenutaka, ovo je bila godina za pamćenje.
Naposlijetku, svake godine si prvak, naš prvak.


In your tears and in your blood,
In your fire and in your flood,
I hear you laugh, I heard you sing,
"I wouldn't change a single thing."



Photobucket


22:56 | Komentari (1) | Isprintaj | * |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.